Loading...

shape shape shape shape

Algonquin College

Algonquin College

Rreth këtij institucioni

Algonquin College ofron mësimdhënie praktike, dixhitale dhe me eksperiencë në më shumë se 300 programe. I vendosur në Ottawa Valley, Algonquin College është instituti më i madh politeknik Ontarion Perëndimore.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja