Loading...

shape shape shape shape

Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Rreth këtij institucioni

Anglia Ruskin University

I vendosur ne Cambridge, Anglia Ruskin University eshte nje nder pak universitete ne kete qytet ku tjetri eshte padyshim dhe University of Cambridge. Duke qene i favorizuar nga vendndodhja Anglia Ruskin University ka qene ne gjendje te shfrytezoje marredheniet e te gjithe kompanive te cilat operojne ne komplet Mbreterine e Bashkuar te cilat kerkojne profesioniste te zote ne Cambridge. Tashme Direct Entry per te gjithe studentet shqiptar vetem nepermjet StudyCare.

  • Me kampuse ne disa qytete, Anglia Ruskin University lejon te gjithe studentet e tij te zgjedhin ku kane deshire te studiojne, ne Cambridge, Londer, Peterborough apo Chelmsford.
  • Me me shume se 39000 studente dhe studente te huaj qe vine nga me shume se 100 vende te ndryshme te botes.
  • I cilesuar si Entrepreneurial University of the Year sipas "Times Higher Education", ky universitet sigurohet qe gjithe kohes te sjelle gjera te reja.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Studimi ne nje nga qytetet me te perparuar studentore sic eshte dhe Cambridge ka qene nje eksperience e mahnitshme te cilen do ja sugjeroja kujtdo tjeter. Nese do mund te kthehesha e te zgjidhja serisht, Anglia Ruskin University do ishte zgjedhja ime kryesore."-Andrej nga Ukraina

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja