Loading...

shape shape shape shape

Baylor University

Baylor University

Rreth këtij institucioni

Baylor University

Baylor University

Nje nga disa universitete me te cilet StudyCare ka partneritet ne Texas eshte dhe Baylor University i cili njihet kombetarisht per historine e tij akademike te suksesshme dhe si nje nga universitetet i cili zhvillon disa nga kerkimet shkencore me te mira ne vend dhe eventualisht ne bote. Tashme nje nga universitetet me mikprites ndaj studenteve shqiptar i cili ofron te gjitha programet e tij me mundesine e Direct Entry.

  • I renditur si Top 75 universitetet me te mira ne rang kombetar dhe eventualisht dhe ne bote sipas "U.S. NEWS AND WORLD REPORT"
  • I listuar ne 64 universitetet private me te mira ne listen e "KIPLINGER 2017".
  • Ne vendin e 9 si universiteti me programin me te mire mbi ENTREPRENEURSHIP sipas "Princeton Review"

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Te jesh ne gjendje te studiosh ne nje nga universitetet me prestigjioze ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes eshte nje ndjesi e jashtezakonshme. Dhe kjo nuk vlen vetem per te ardhmen po dhe per gjendjen ne te cilen une ndodhem ne kete moment. Me pelqen te jem ne Baylor University dhe fakti qe eshte i rankuar aq larte eshte nje nga arsyet sepse jam ketu"-Mohit nga Dubai

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja