Loading...

shape shape shape shape

Birmingham City University

Birmingham City University

Rreth këtij institucioni

Birmingham City University

I vendosur ne Birmingham, nje nga qytetet me te lira dhe me te aksesueshme ne Mbreterine e Bashkuar, Birmingham City University u jep mundesine te gjithe studenteve, qe zgjedhin kete universitet, te fokusohen 100% te studimi dhe te krijimi i nje rrjeti njohjesh te cilat jane shume vlefshme pas studimeve. Tashme nepermjet StudyCare, limitet per studentet shqiptar jane hequr e te gjithe mund te pranohen Direct Entry.

  • Si universiteti i dyte me i madh ne Birmingham, Birmingham City University e ka te thjeshte te terheqe studente vendas dhe te huaj.
  • I karakterizuar nga kerkimet shkencore, ky universitet vazhdimisht merr fonde te larta nga shteti Anglez per te financuar cdo kerkim shkencor te studenteve.
  • I renditur ne Top 100 universitetet me te mire sipas "The Complete University Guide" dhe "The Guardian".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Universiteti eshte nje nga institucionet kryesore ne Birmingham dhe kete e tregojne ne cdo gje qe bejne, duke filluar nga kerkimet shkencore e deri te mikpritja ndaj studenteve te huaj dhe sigurimi qe te gjithe te japin dhe te marrin me te miren e mundshme."-Ana nga Rusia.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja