Loading...

shape shape shape shape

Blog

Coventry University vjen ne Tiranë!
icon

14 mars 2022

Coventry University vjen ne Tiranë!

Perfaqesuesi i universitetit, Zt. Benjamin, do te mbaj nje seance te hapur konsulence per te gjithe studentet e interesuar nga ora 16:00 deri ne 19:00. Ju do te informoheni ne lidhje me porgramet e ofruara, procesin e aplikimit, tarifat, akomodimi, etj.

Read More
Filloni studimet Master per Data Science ne San Francisco
icon

14 mars 2022

Filloni studimet Master per Data Science ne San Francisco

Te diplomuarit ne fushen e IT jane nder me te kerkuarit nga punedhenesit, duke u rankuar si puna nr. 1 ne USA per 3 vite rrjesht.

Read More
Si te filloni studimet Bachelor ne Juridik ne UK pa patur nevoje per Foundation?!
icon

14 mars 2022

Si te filloni studimet Bachelor ne Juridik ne UK pa patur nevoje per Foundation?!

Per te gjithe studentet qe nuk permbushin kriteret e nivelit te anglishtes, ofrohet International Year One in Law tek University of Essex International College.

Read More
Study and Work in the UK
icon

14 mars 2022

Study and Work in the UK

Disa prej universiteteve tane partnere ne Mbreterine e Bashkuar ofrojne programe Bachelor brenda te cilit perfshihet e detyruar kryerja e nje viti internship pas vitit te dyte te Bachelorit.

Read More
NABA's got talent!
icon

14 mars 2022

NABA's got talent!

NABA, me kampus ne Milano, cdo vit jep mundesine per cdo student te pasionuar mbas dizajnit dhe modes, te konkuroje dhe te perfitoje 40% burse nga tarifa e universitetit. 

Read More
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja