Loading...

shape shape shape shape

Deakin University

Deakin University

Rreth këtij institucioni

Deakin University

Deakin University eshte fitues i shume cmimeve per shkak te hulumtumeve te niveleve te larta dhe perdorimit te teknologjise se avancuar duke ju ofruar studenteve nje pevoje teper te personalizuar te te mesuarit.

   ✔ Deakin ben pjese ne Top 2% e universiteteve me te mira ne bote;

   ✔ Ai shquhet kryesisht ne deget e Biznesit dhe komunikimit, ku ka fituar dhe cmime nderkombetare;

   ✔ Me kampuse ne Melbourne, Geelong dhe Jakarta;

Aty do mund te studioni dege si:

  • Business
  • Communication
  • Construction Management
  • Design
  • Film, Television and Animation
  • Health Sciences
  •  Information Technology
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja