Loading...

shape shape shape shape

Ditë konsulence nga London South Bank Unviersity!

Ditë konsulence nga London South Bank Unviersity!

Në datën 11 Mars vjen pranë zyrave tona përfaqësuesi i London South Bank University për të mbajtur një seancë konsulence për të gjithë studentët e interesuar në programet Bachelor, Master si dhe MBA në Londër.

Universiteti i London South Bank njihet për ekselencën akademike, mundësitë e pafundme të punësimit pas diplomimi dhe vendodhjen e përkryer në qendër të Londrës.

Programet më të njohura të këtij universiteti janë:

• Business

• Economics with Finance

• Petroleum Engineering

• Psychology

• Film Practice

• etj

 

Gjithashtu, universiteti i LSBU ofron deri £4000 bursë për studentët internacioanl me mesatare mbi 9!

Ju mirëpresim në daten 11 Mars pranë ambjenteve të zyrave tona!

Pjesëmarrja është pa pagesë!

Adresa: Rruga Abdyl Frashëri, Vesa Business Center, kati i 3, Tiranë

Për më tepër informacion na kontaktoni:

[email protected]

+355674039139

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja