Loading...

shape shape shape shape

EU Business School

EU Business School

Rreth këtij institucioni

EU Business School

EU Business School ka kampus ne Barcelone, Munich, Geneva si dhe Montreux. Universiteti ofron programe nga ato Veroret, Foundation, Bachelor, Master dhe MBA. EU eshte nje unviersitet i fokusuar tek programet e biznesit dhe te gjithe pedagoget jane te fushes se biznesit duke permendur CEO ose Founder te kompanive te ndryshme lokale dhe internacionale. Studentet kane mundesine te ndrrojne kampus pas vitit te pare ne nje prej lokacioneve te universitetit. 

Programet e ndryshme qe mund te studioni jane: 

  • Foundation: English Foundation Program, Business Bridging Program
  • Bachelori: BBA - Bachelor of Business Administration, BA - Bachelor of Arts in Communication & Public Relations, BA - Bachelor of Arts in Leisure & Tourism Management, BA - Bachelor of Arts in International Relations, BA - Bachelor of Arts in Sports Management, BA - Bachelor of Arts in Digital Business, Design & Innovation Bachelor of Arts (Hons) Degrees, BA (Hons) in Business Management & International Business ,BA (Hons) in Business Management & Marketing, BA (Hons) in Business Management & Finance, BA (Hons) in Business Management & Enterprise, BA (Hons) in Business Management & Human Resources Management
  • Masteri: Master in Management, Master in Marketing, Master in Finance, Master in Tourism & Hospitality Management, Master in Innovation & Entrepreneurship, Master in Digital Business, Master in Fashion & Luxury Business

  • MBA: International Business, Communication & Public Relations, International Marketing, Global Banking & Finance Leisure & Tourism Management, Entrepreneurship, Digital Business, Sports Management, Human Resources Management, Design Management, Blockchain Management

"Zgjodha EU Business School pasi doja te studioja ne nje universitet te fokusuar ne fakulteitn e biznesit. Deri tani studimet po shkojne shume mire dhe po mesoj vetet shume nepermjet praktikave te ndryshme. Kemi disa lende tek te cilat vleresohemi me ane te projekteve qe duhet te bejme ne terren dhe kjo gje me ndihmon shume te kuptoj sesi vertet funksionon biznesi. Jam shume e kenaqur me EU Business School." - Kristi, student nga StudyCare.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja