Loading...

shape shape shape shape

January Intake!

January Intake!

Aplikimet për Janar 2021 kanë filluar dhe shkollat do ti presin studentët në kampuse!
Për shkak të shtyrjes së studimeve për shumë studentë që aplikuan për vitin shkollor Shtator 2020, ka një fluks të studentëve që aplikojnë për Janar 2021, ndaj dhe numri i vendeve të lira në universitete do jetë i kufizuar. Nxitoni të siguroni vendin tuaj!
Për të filluar aplikimin ju duhet lista e notave të 3 viteve dhe pasaporta dhe ne merremi me të gjitha procedurat, falas!

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja