Loading...

shape shape shape shape

Leysin American School

Leysin American School

Rreth këtij institucioni

Leysin American School

Me vendodhje ne zonen e mrekullueshme te Alpeve Zviceriane, Leysin American School eshte nje boarding school internacionale qe sjell pervoja edukative dhe pasuruese qe prej vitit 1961.
Nepermjet metodave praktike te mesimdhenies ne klase dhe udhetimeve kulturore nderkombetare, ky kolegj bashkon studentet nga e gjithe bota dhe ju ofron nje edukim qe nxit kuriozitetin dhe i inkurajon ata te jene qytetaret me te mire te mundshem.

LAS fton nxenesit nga klasa e 7 deri ne te 12 te ndjekin interesat e tyre dhe te shkelqejne ne shkolle, sporte dhe art. Aktivitetet jashteshkollore, ku perfshihen ekipet sportive dhe aventurat, eventet me familje, ski gjate dimrit apo eskursione ne qytete qe shumica vetem enderrojne ti vizitojne, permbledhin jetesen fantastike qe studentet e LAS perfitojne.

Rrugetimi akademik nis me Middle School (klasa e 7 dhe e 8) ku nxenesit marrin dhe zhvillojne njohurite baze, vazhdon me Preparatory Years (klasa e 9 dhe e 10) ku nxenesit inkurajohen te marrin role udheheqese dhe te zbulojne vetveten, e perfundon me Diploma Years (klasa e 11 dhe 12) ku studentet mund e zgjedhin te ndjekin nje program IB ose US High School Diploma. Te dy programet kane nje qellim, pergatisin studentet per sukses ne te ardhmen.

Ne LAS me ka impresionuar menyra e mesimdhenies dhe aferimiteti me mesimdhenesit. Lidhja mes studenteve dhe stafit mesimdhenes ne nje boarding school nuk krahasohet me ate te gjimnazeve normale - Ines.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja