Loading...

shape shape shape shape

Murdoch University

Murdoch University

Rreth këtij institucioni

Murdoch University

Murdoch Univerisisty, me vendoshje ne Perth, eshte nje Universitet mjaft i kerkuar ne Australi, i cili njihet me se shumti per kerkimet e tij novatore, mesimdhenie te shklqyer dhe nivel te larte te kenaqesise studentore.

Pse Murdoch?

  • #1 per punesimin e studenteve te prograit Bachelor;
  • Pjese e Top 100 universiteteve me te mira ne bote;
  • Ambjente mesimore te standarteve te larta;

Aty do te mund te studioni programe si:

  • Accounting, Banking and Finance
  • Business and Management
  • Communication & Media
  • Hospitality and Tourism Management
  • Humanities & Social Sciences
  • Information Technology
  • Law & Criminology

Atmosfera miqesore e klasave dhe mesuesit e ditur i bejne oret e studimit ne MIT nje eksperience te shkelqyer. Kam bere miq nga vende te ndryshme dhe kam mesuar kaq shume per vendet nga ata jane. Ka qene e mrekullueshme te mesoja per kaq shume kultura te ndryshme  -  Taylor nga Australia. 

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja