Loading...

shape shape shape shape

Robert Gordon University

Robert Gordon University

Rreth këtij institucioni

Robert Gordon University

Nje nga te paktet universitete te vendosur ne Aberdeen, Skoci, Robert Gordon University eshte zgjedhja perfekte per te gjithe studentet te cilet deshirojne te studiojne ne nje nga institucionet me te suksesshme akademike ne Mbreterine e Bashkuar por duan te jetojne me lire se ne Angli. Tashme me heqjen e cdo kuote per studentet e huaj, te gjithe studentet shqiptar mund te aplikojne nepermjet StudyCare dhe te pranohen.

  • Me mbi 95% te te diplomuareve qe arrijne te punesohen brenda 6 muajsh pas diplomimi, Robert Gordon University e ka te lehte te terheqe studente vendas dhe te huaj.
  • Robert Gordon University cilesohet si universiteti modern me i mire ne Britanine e Madhe sipas "Times Good University Guide".
  • Nje nga universitetet me te vjeter i cili daton qe ne shekullin e 18 i ndertuar nga Robert Gordon.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Njerezit ne Skoci jane nder njerezit me mikprites ne komplet Europen dhe jam ndjere qe ne momentin e pare si ne shtepine time. Normalisht kjo me ndihmoi qe te dal shume me mire se ce prisja ne universitet."-Goran nga Bosnja

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja