Loading...

shape shape shape shape

Royal Holloway, University of London

Royal Holloway, University of London

Rreth këtij institucioni

Royal Holloway, University of London

Royal Holloway, University of London

Mundesite ne Londer jane te pafundme nepermjet StudyCare dhe nje prej tyre eshte dhe Royal Holloway, University of London per te gjithe studentet te cilet per arsye te ndryshme preferojne te studiojne ne nje nga universitetet me ngrohta dhe te dashura ne Londer. Cdo student trajtohet si nje pjesetar i familjes nga stafi dhe pedagoget e ketij universiteti ku e gjitha kjo e ben nje student te performoje shume me mire gjate programit te studimit e gjithashtu te jete me i vetedijshem mbi studimet.

  • I renditur si nje nga 25 universitetet me te mira ne rang kombetar sipas "Times Higher Education World University Rankings 2019".
  • I listuar ne listen e "Times Higher Education World University Rankings 2019" te Top 50 Universitetet me qasjen me te mire ndaj studenteve internacional. 
  • Me nje nga kampuset me te sigurta dhe me te medha ne Londer, Royal Holloway University of London eshte zgjedhja e duhur per cdo student.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Stili i mesimdhenis ketu eshte shume gjitheperfshirese. Mund te dallohet qe pedagoget me te vertete e dine temen qe po shpjegojne dhe jane ne gjendje te te motivojne per te studiuar gjithmone e me shume. Kjo situate te shtyne qe te besh gjithmone e me mire ne provime dhe projekte e te lexosh gjithmone e me shume."-Karolina nga Rusia.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja