Loading...

shape shape shape shape

Takim me prindër mbi studimet jashtë vendit

Rruga Vaso Pasha

Vendndodhja e eventit

9 tetor 2020

Data e eventit

13:00

Koha e eventit

17:00

Koha e përfundimit të eventit
Takim me prindër mbi studimet jashtë vendit

StudyCare është një zyrë konsulence me mbi 3 vite eksperiencë në tregun Shqiptar dhe mbi 20 vite në botë, e cila i vjen në ndihmë çdo studenti të interesuar për të studiuar jashtë.
Ne kemi partneritet me mbi 200 universitete dhe kolegje në vende si Amerika, Anglia dhe Europa. 

Në datën 9 do të jetë i ftuar Zt. Rasim Allahverdiyev për t'ju informuar mbi çdo pyetje rreth kolegjeve apo universiteteve tona partnere.
Gjatë ktij takimi do të keni mundësinë të informoheni mbi:
- Opsionin e duhur për ju
- Përgatitjen e dokumentave
- Procesin e aplikimit
- Procesin e vizës
si dhe çdo informacion që mund t'ju nevojitet paraprakisht për të marrë vendimin e duhur mbi të ardhmen e fëmijës tuaj.

Ju lutem na kontaktoni për të rezervuar takimin tuaj:
+355674039139 (WhatsApp)
[email protected]

** Maskat janë të detyrueshme.

Adresa: Rruga Vaso Pasha, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31, Tiranë

Ju mirëpresim!
StudyCare

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja