Loading...

shape shape shape shape

The American School in Switzerland

The American School in Switzerland

Rreth këtij institucioni

The American School in Switzerland

I themeluar ne vitin 1956, TASIS eshte nje shkolle internacionale e perkushtuar ne krijimin qytetareve globale nepermjet edukimit, udhetimeve dhe sherbimeve. Shkolla mirepret mbi 700 nxenes qe nga cikli parashkollor deri ne klasen e 12 dhe rreth 270 studente te moshes 11-19 vjec jetojne ne ambjentet e kampusit.
Nxenesit e gjimnazit mund te programe te posacme qe i ndihmojne te marrin oferta nga 400 universitete ne 20 shtete te ndryshme. 
Kampusi ka mbi 25 ndertesa dhe ndodhet ne pjesen jugore te Zvicres me pamje te mrekullueshme nga liqeni i Luganos, pozicion i cili ben te mundur organizimin e eskursioneve impresionuese.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja