Loading...

shape shape shape shape

The University of Hertfordshire

The University of Hertfordshire

Rreth këtij institucioni

The University of Hertfordshire

I vendosur shume prane Londres, The University of Hertfordshire e ka te thjeshte te terheqe studente te cilet duan te jene afer Londres por nuk deshirojne te shpenzojne shume per jetesen dhe te marrin nje nga mesimdheniet me te mira ne Angli. I favorizuar nga vendndodhja, ky universitet ka arritur te krijoje marredhenie frytdhenese me kompanite qe operojne ne Hertfordshire dhe ne Londer.

  • I cilesuar si nje nga 85 universitetet me te mire ne vend sipas "The Complete University Guide".
  • I vleresuar me Gold Award per mesimdhenien nga institucioni i famshem "Teaching Excellence Framework".
  • Nje nder Top 20 universitetet me te pelqyera nga studentet sipas "National Student Survey".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Studimi ne The University of Hertfordshire ka qene nje nga eksperiencat me te bukura te jetes time dhe afersia me Londren e ben me te thjeshte jetesen dhe studimin ne kete universitet."-Jon nga Nigeria.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja