Loading...

shape shape shape shape

The University of Northampton

The University of Northampton

Rreth këtij institucioni

The University of Northampton

Duke qene nje nga universitetet me te rinj ne Mbreterine e Bashkuar, Northampton University gjithmone eshte karakterizuar nga sjelljet inovative ne industrine e edukimit dhe gjithmone e me shume duke hequr limitet qe kane ekzistuar per studentet internacional. Duke qene nje nga te paktet universitete ne Northampton, ky universitet e ka te lehte te terheqe studente dhe te krijoje marreveshje me kompanite qe operojne.

  • I vleresuar me Gold Award per cilesine e mesimdhenies nga "Teaching Excellence Framework".
  • I listuar ne raportin e "The Sunday Times" si nje nder 100 universitetet me te mire ne vend.
  • I bazuar shume ne kerkimet shkencore, Northampton University eshte nder universitetet qe zhvillon me shume kerkime ne Angli.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Ambjenti mikprites dhe i dashur i Northampton University e ka bere periudhen e studimeve nje nga koherat me te bukura te jetes time."-Ucan nga Turqia

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja