Loading...

shape shape shape shape

The University of Sydney

The University of Sydney

Rreth këtij institucioni

The University of Sydney

The University of Sydney

Nje nga te paktet universitete me vendndodhje ne Sydney, The University of Sydney eshte nje nga universitetet me te mire ne vend dhe vjen per te gjithe shqiptaret nga StudyCare. Me me shume kuota per studentet e huaj, The University of Sydney sa vjen e pranon me shume studente internacional.

  • I renditur ne Top 50 universitetet me te mire ne bote sipas "QS World Rankings".
  • Pjese e grupit te famshem prej 8 universiteteve me te mira ne Australi sic eshte Group of Eight.
  • Universiteti me i vjeter Australian qe perkthehet ne me shume mundesi marreveshjesh me kompanite qe operojne ne Sydney.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Pedagoget ishin te apasionuar dhe te terhequr nga puna qe benin cka e gjitha perkthehej ne motivim per ne studentet dhe shtyse me e madhe per te performuar sa me mire ne universitet."-Ben nga Kina.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja