Loading...

shape shape shape shape

University of Gloucestershire

University of Gloucestershire

Rreth këtij institucioni

University of Gloucestershire

Me nje kampus vibrant dhe perfshires, ambjente mesimore tejet moderne, fokus akademik dhe dege te lidhura ngushte me industrine e punes; ky eshte University of Gloucestershire me vendodhje ne qytetit historik Cheltenham.

   ✔ Universiteti ben pjese ne Top 5 e UK per mbeshtetjen e stuenteve internacionale;
   ✔ Ka nje perqindje te "student satisfaction" prej 94%;
   ✔ University of Gloucestershire ka mbi 80 klube dhe shoqata studentore pjese e te cilave mund te jesh dhe ti;
   ✔ Ofron mbi 3.000 vende pune dhe internshipe ne vit;

Aty do te mund te studioni ne fusha si:

  • Art and Design
  • International Business
  • Hospitality and Tourism
  • Events Management etj.

Dega per te cilen studioj eshte e dizenjuar mjaft mire dhe ploteson te gjithe interesat e mia per fushen qe kam zgjedhur. Gjithashtu stafi pedagogjik eshte gjithmone i gatshem per te me ndihmuar apo per te dhene sygjerime. - Barbara nga Brazili.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja