Loading...

shape shape shape shape

University of Plymouth

University of Plymouth

Rreth këtij institucioni

University of Plymouth

I vendosur ne nje nga qytetet me atraktiv ne Mbreterine e Bashkuar, University of Plymouth u jep mundesine studenteve te gershetojne studimet ne nje nga institucionet me te mira te edukimit me jetesen ne nje nga qytetet me te bukur dhe terheqes te Britanise se Madhe. I cilesuar nga mikpritja dhe ngrohtesia, University of Plymouth e ka patur te lehte te terheqe studente te huaj dhe vendas.

  • Me nje buxhet me shume se £252.8 million, University of Plymouth ka llogaritur nje fond te jashtezakonshem i cili do te shkoje per kerkime shkencore dhe infrastrukture.
  • E vleresuar me Silver Award per cilesine e mesimdhenies sipas "Teaching Excellence Framework".
  • E renditur ne Top 65 universitetet me te mira ne vend sipas "The Guardian".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Une kam qene me fat te studioja ne University of Plymouth dhe te jetoja ne nje vend magjik si ai. Akoma jam e lidhur me ate qytet dhe planifikoj qe ne te ardhmen te kthehem e te ndertoj jeten time aty."-Lika nga Sllovenia

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja