Loading...

shape shape shape shape

University of Stirling

University of Stirling

Rreth këtij institucioni

University of Stirling

Bashkojuni ketij komuniteti qe mikpret studente nga e gjithe bota, ne kampusin e bukur te University of Stirling. Me nje game te gjere dhe fleksibel programesh, universiteti ju jep mundesine ti dizenjoni vete studimet tuaja dhe te ndiqni nje shteg unik drejt diplomimit e me tej.

Pse University of Stirling?

 • Nje nder Top 40 universitetet me te mira ne UK;
 • 97% e studenteve te diplomuar ne Bachelor jane tashme te punesuar ose vazhdojne studimet e metejshme;
 • Pjese e Top 50 universiteteve te reja me te mira ne bote;
 • I vleresuar me 5 yje per mesimdhenie, punesim dhe internacionalizem;

Ne University of Stirling do te mund te studioni dege si:

 • Accounting and Finance
 • Business Management
 • Computer Science
 • Sport Science
 • Human Resource Management
 • Marketing
 • Petrolium Engineering
 • Software Engineering etj.

Studimt ketu kane qene nje eksperience e mrekullueshme. Bej mesim me studente nga e gjithe bota dhe jam e bindur qe kam bere miq te perjetshem ketu ne Stirling. - Dinuo. 

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja