Loading...

shape shape shape shape

University of Surrey

University of Surrey

Rreth këtij institucioni

University of Surrey

University of Surrey

I vendosur vetem 50 min larg Londres, University of Surrey eshte nje nga universitetet me te kerkuar nga studentet vendas dhe internacional. I favorizuar nga vendndodhja University of Surrey ka qene ne gjendje te krijoje marredhenie me shume kompani te medha qe operojne ne Londer e gjithashtu dhe kompanite qe operojne ne Guildford.

Surrey renditet i pari në MB për employment rate (National University Employability Awards) dhe studenteve te punesuar brenda 6 muajve nga perfundimi i studimeve (The Times dhe Sunday Times Complete University Guide 2022).

 • Top 20 Universitetet me cilesore ne Mbreterine e Bashkuar sipas "Guardian University Guide 2022".
 • Bazuar ne raportin e "Higher Education Statistics Agency", 97% e studenteve te University of Surrey arrijne te punesohen brenda 6 muajve pas diplomimit.
 • I pesti ne UK per degen e Petroleum Engineering

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

 1. Inxhinieri
 2. Ekonomi
 3. Marketing
 4. Design
 5. Juridik
 6. Komunikim
 7. 5G 
 8. Etj.

"Eshte me te vertete nje vend i adhurueshem. Tutoret akademik dhe pedagoget bejne gjithcka  qe studentet te ndihen mire me ambjentin akademik dhe social. E gjithe kjo eksperience me ndihmoi te jem me e pergatitur per te jetuar dhe punuar ne Angli."-Pranvera, studente nga StudyCare.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja