Loading...

shape shape shape shape

University of Sussex

University of Sussex

Rreth këtij institucioni

University of Sussex

University of Sussex

I vendosur ne jug te Anglise, ne Brighton, University of Sussex eshte i favorizuar nga vendndodhja ne nje nga qytetet me piktoresk ne Mbreterine e Bashkuar ku cdo student ka mundesine e gershtimit te studimeve me cdo gje qe qyteti i Brighton ka per te ofruar. Me kuota te reja per studentet e huaj, University of Sussex eshte gjithmone e me shume i hapur ndaj studenteve shqiptar te cilet zgjedhin te aplikojne nepermjet StudyCare.

  • University of Sussex cilesohet si nje nga universitetet me te mire ne Mbreterine e Bashkuar me nje filozofi edukimi gjithmone e me shume inovatore.
  • Kampusi eshte i vendosur ne Brighton, i njohur per bukurine e tij si qytet dhe numrin e shumte te bizneseve te cilat jane te gatshme te punesojne studentet dhe akoma pa perfunduar studimet.
  • Gjithmone e me shume investime ne infrastrukture nga ana e University of Sussex ne menyre qe te gjithe studentet te marrin ate cfare duhet nga nje universitet.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Zgjodha te studioj ne University of Sussex sepse programet e Medias dhe te Filmit jane akademikisht shume te forta ne kete universitet. Cdo gje e kam marre nga bazat dhe tani mund te them se jam nje profesioniste ne ate cfare une kam zgjedhur te bej dhe e gjitha fal University of Sussex."-Lyan nga Kina

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja