Loading...

shape shape shape shape

Arizona State University

Arizona State University

About This Institution

Arizona State University

Arizona State University eshte nje universitet me rankime te larta, me 4 kampuse ne Phoenix dhe nje te peste ne Lake Havasu (kufiri mes Arizones dhe Kalifornise). Ky universitet qendron ne krye te listes si universiteti publik me i kerkuar nga studentet internacionale. Ai ofron per te gjithe studentet sherbime te nivelit te larte, suport ne cdo hap dhe atletike elitare.

Arsyet per te zgjedhur ASU:

 • Rankohet si universiteti #1 per inovacion ne USA;
 • Top 100 ne bote per shkallen e punesimit pas diplomimit;
 • Me mbi 1000 organizata dhe klube studentore;

Nder deget me mira te ketij universiteti mund te permendim:

 • Accounting
 • Aerospace Engineering
 • Business and Economics
 • Computer Science 
 • Criminology 
 • Engineering
 • Environmental Science & Engineering
 • International Business 
 • Law 
 • Management 
 • Marketing 
 • Social sciences
 • Supply Chain / Logistics

ASU njihet si nje nga universitetet lider ne USA per inovacion dhe kreativitet. Edukimi ketu hap nje dere te re per mua ti shoh gjeerat ne nje prespektive tjeter, dhe do me ndihmoje te jem i suksesshem ne tregun e punes.  - Rui nga Kina. 

bg

Contact us for all your questions