Loading...

shape shape shape shape

Durham University

Durham University

About This Institution

Durham University

Durham University

Durham is one of the world's leading universities, as shown by its ranking in the top 100 in the QS World University Rankings 2023. Nationally, it is consistently one of the top ten universities in the UK and is ranked in six in the Guardian University Guide 2023.

About 96% of students are employed within 5 months after graduating from this university.

  • Ranked in the Top 10 best universities in England according to the "Complete University Guide".
  • Member of the prestigious Russell Group Universities.
  • Over 90% of the study programs are ranked as the Top 10 best programs in the national ranking according to "Complete University Guide 2022"

Study various Bachelor and Master programs such as:

  • Engineering
  • Economy
  • Marketing
  • Design
  • Legal
  • Communication
  • Etc.

"Fillimisht u terhoqa nga renditja e Durham University. Cfare do te thoshte se kualiteti i larte i pedagogeve dhe mesimdhenia ishte e garantuar. Nje tjeter arsye ishte dhe sistemi i ngjashem me Kolegjet ku i gjithe universiteti eshte si nje familje e madhe. Ka aq shume aktivitete te organizuara nga universiteti saqe mundesite per te krijuar njohje te reja eshte e pafundme"-Bei nga Kina.

bg

Contact us for all your questions