Loading...

shape shape shape shape

James Madison University

James Madison University

About This Institution

James Madison University

James Madison University 

Me vendndodhje ne Virginia dhe shume afer Washington DC, James Madison University  eshte nje universitet i cili i ofron te gjitha per nje student, duke filluar nga cilesia e mesimdhenies te kerkesat e pedagogeve dhe deri te krijimi i klubeve studentore ku cdo student do mund te behet pjese dhe te integrohet sa me shpejt ne kulturen dhe menyren e jetes se vendasve. Tashme te gjithe studentet shqiptar mund te pranohen Direct Entry ne momentin e aplikimit nepermjet StudyCare.

  • Sipas "U.S. news & world report, 2022", James Madison University renditet si universiteti publik #3 me i mire ne pjesen Jugore te Shteteve te Bashkuara te Amerikes.
  • Me me shume se 350 klube dhe shoqeri studentore, te gjithe studentet mund te ndihen si ne shtepi dhe te gjejne se cilit klub i perkasin.
  • Ne raportin e "Bloomberg Businessweek", JMU-James Madison University ofron programi e 17 me te mire ne vend per Biznes.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"E zgjodha James Madison University per renditjen e tij ne degen e Biznesit dhe mund te them se qe nga ajo dite ky ka qene vendimi me i mire qe kam marr ne jeten time."-Faisal nga Arabia Saudite

bg

Contact us for all your questions