Loading...

shape shape shape shape

Lipscomb University

Lipscomb University

About This Institution

Lipscomb University

Lipscomb University

I konsideruar si nje nga universitetet me kerkues dhe serioz ne rajonin e tij te pjeses Jug-Lindore te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, Lipscomb University i meshon fort faktit qe studimet jane te parat dhe asnje tjeter nuk vjen para tyre. I vendosur ne Nashville nje nga vendet me mikpritese ne vend, i gjithe stafi i universitetit dhe vendasit jane nje nga popujt me te ngrohte ne SHBA dhe te gjithe studentet ndihen si ne shtepi.

  • Bazuar ne raportin e "College Choice 2021", Lipscomb University ofron nje nga 50 programet me te mira te Marketingut ne vend.
  • I renditur ne Top 150 universitetet me te mira sipas "US News & World Report 2022", Lipscomb University eshte nje nga zgjedhjet me te mira qe nje student mund te beje.
  • Sipas "Christian Universities Online 2022", Lipscomb University ofron programin e dyte me te mire ne vend per Accounting.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Nje nga gjerat me unike te Lipscomb University eshte ngrohtesia e te gjitheve dhe kjo ndihet qe ne momentin e pare qe mberrin. Te gjithe jane shume mikeprites dhe te gatshem per te ndihmuar e aq me shume ndaj studenteve internacional."-Adriana nga Brazili

bg

Contact us for all your questions