Loading...

shape shape shape shape

Lund University

Lund University

About This Institution

Lund University

Lund University eshte themeluar ne vitin 1666 dhe eshte nje nga universitetet me te vjetra dhe me te njohura ne Europen Veriore. Ai ka nje histori te gjate dhe vibrante ne mesimdhenie te klasit boteror, persosmeri ne hulumtim, influence studentore si dhe ne jeten dinamike dhe suksesin e studenteve.

Duke qene student i LUND ju do mund te perfitoni nga mundesia per tu bere pjese e nje rrjeti global kontaktesh midis studenteve, studiuesve dhe stafit pedagogjik.

Pse Lund:

 • Rankohet si #97 i universiteteve me te mira ne bote;
 • Bashkepunon me kompani te mirenjohura me vendodhje ne Lund, si Ericsson, Sony Mobile, Tetra Pak dhe Gambro;
 • Shtepia e cmimit akademik me prestigjoz, Nobel;
 • Pjese e Top 100 universiteteve me mundesi me te larta punesimi;

Aty do te mund te studioni programe si:

 • Industrial Design 
 • Architecture 
 • Biotechnology
 • Food Technology and Nutrition 
 • Logistics and Supply Chain Management 
 • Sustainable Urban Design 
 •  Wireless Communication 
 • Astrophysics 
 •  Bioinformatics etj.
bg

Contact us for all your questions