Loading...

shape shape shape shape

Study in Holland!

Rruga Perlat Rexhepi

Event Location

13 April 2021

Event Date

10:00

Event Time

19:00

Event End Time
Study in Holland!

Event Location

Gjatë këtij seminari do të keni mundësi të mësoni mbi kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth studimeve në Hollandë, degët e ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. 

Hollanda njihet si vendi i parë jo-anglishtfolës në të cilin universitetet ofruan programe studimi të arsimit të lartë në anglisht, për të tërhequr më shumë studentë internacionalë duke ofruar më shumë se 2.100 programe studimi në gjuhën angleze dhe duke mbuluar një gamë të gjerë fushash dhe nivelesh studimi si Bachelor dhe Master. 

 

Përse të zgjidhni Hollandën për të studiuar?

1-Diploma të njohura ndërkombëtarisht

2-Një gamë e gjerë e degëve të mësuara në anglisht

3-Kosto të përballueshme studimi

4-Shpenzime të përballueshme jetese

5-Metoda inovative të mësimdhënies

6-Një mjedis ndërkombëtar dhe multikulturor

7-Mundësi të shkëlqyera për udhëtime

Lini takimin tuaj pranë zyrave të StudyCare për tu informuar mbi çdo pyetje që mund të keni në lidhje me këto universitete. 

Pjesëmarrja është pa pagesë!

Ju lutem na kontaktoni për të rezervuar takimin tuaj:
+355674039139 (WhatsApp)
[email protected]

Adresa: Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31, Tiranë

Ju mirëpresim!
StudyCare

bg

Contact us for all your questions