Loading...

shape shape shape shape

Texas A&m University-corpus Christi

Texas A&m University-corpus Christi

About This Institution

Texas A&M University-Corpus Christi

Texas A&M University-Corpus Christi

Nje tjeter universitet i vendosur ne Texas aty ku thuhet se cdo student shqiptar mund te gjeje veten dhe te ndihet si ne shtepi per shkak te mikepritjes vendase dhe nga menyra sesi Texas A&M University-Corpus Christi, trajton studentet e huaj dhe si stafi eshte gjithmone ne perpjekje per te ndihmuar studentet te arrijne te gjithe suksesin qe ata deshirojne te kene. Tashme me programe Direct Entry per te gjithe studentet shqiptar qe aplikojne nepermjet StudyCare.

  • Me nje reputacion te shkelqyer akademik ku pedagoget punojne me studentet sebashku per te gjeneruar ide dhe kerkime te reja shkencore.
  • I perkushtuar per te ofruar nje eksperience sa me afer reales, ku nepermjet marredhenieve me kompani te ndryshme studentet zhvillojne projektet ne keto kompani.
  • Universiteti i vetem Amerikan i cili vendoset ne ishullin e vet cka e ben te studiuarin me terheqes dhe me sfidues.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Pedagoget jane shume mikeprites dhe te ngrohte me studentet ku dhe ne rastet kur duhet te korigjojne sigurohen ta bejne kete gje ne menyre konstruktive ku studenti eshte ne gjendje te mesoje nga gabimet e tij. Kjo gje me shtyn mua gjithmone e me shume te punoj me fort dhe te jap gjithmone me te miren time."-Adebukunola nga Nigeria

bg

Contact us for all your questions