Loading...

shape shape shape shape

University of Surrey

University of Surrey

About This Institution

University of Surrey

University of Surrey

I vendosur ne nje nga qytetet me te lire ne Mbreterine e Bashkuar por ne te njejten kohe dhe shume afer Londres gje qe e kthen ne nje nga universitetet me te kerkuar nga studentet vendas dhe ata te huaj. I favorizuar nga vendndodhja University of Surrey ka qene ne gjendje te krijoje marredhenie me shume kompani te medha qe operojne ne Londer e gjithashtu dhe kompanite qe operojne ne Guildford.

  • Top 20 Universitetet me cilesore ne Mbreterine e Bashkuar sipas "Guardian University Guide 2021".
  • Bazuar ne raportin e "Higher Education Statistics Agency", 97% e studenteve te University of Surrey arrijne te punesohen brenda 6 muajve pas diplomimit.
  • I pesti ne UK per degen e Petroleum Engineering

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Eshte me te vertete nje vend i adhurueshem. Tutoret akademik dhe pedagoget benin gjithcka mundeshin qe studentet te ndiheshin mire dhe te mesoheshin me ambjentin. E gjithe kjo eksperience me ndihmoi te jem me i maturuar dhe te jem me i pergatitur per te jetuar ne Angli."-Jichen nga Kina.

bg

Contact us for all your questions