Çfarë ofron ky kolegj ndryshe nga të tjerët?

• Vendndodhjen: Me kampus në qendër të Cambridge, St Andrews College ofron për studentët e tij që disa prej lëndëve të ndiqen në kampusin e universitetit të Cambridge

• Kampusi: Dhomat e studentëve të St Andrews janë me cilësinë më të mirë. Kolegji ka 6 rezidenca banimi që ofrojnë zgjedhjen e dhomave teke dhe të përbashkëta.

• Klasat e vogla: Kolegji i St Andrews është ndryshe. Është një kolegj i vogël i drejtuar nga një familje nga Cambridge që nga viti 1976.

Programet e ofruara

St Andrews ofron programe GCSE, Pre A-Level, A-Level dhe Foundation. Gjithashtu ofrojnë Kurse të gjuhës Angleze dhe përgatitje të IELTS.

 

Procesi i aplikimit në St Andrews College konsiston në disa procese por StudyCare do t'ju ndihmojë gjatë të gjithë procesit të aplikimit.

1. Aplikimi bazë - Application Form 

2. Provimi i Pranimit të Matematikës - Maths Exam

3. Provimi i bursës - Scholarship Exam

4. Intervista - Interview with the Principal

Intervista me drejtorin e kolegjit do të mbahet pasi të dërgohet aplikimi fillestar si dhe provimi i matematikes. Kohezgjatja e intervistës është 20 minuta.

 

Në datën 17/05/2021 pranë zyrave të StudyCare do të mbahet provimi i Matematikës, Anglishtes dhe i bursës. 

Programi i eventit:

  • 09:00-12:00 English Exam 
  • 12:00-13:00 Lunch Break
  • 13:00-14:00 Maths Exam
  • 14:00-15:30 Scholarship Exam

Të gjithë studentët duhet të aplikojnë me listen e notave dhe pashaportën para dates 17 Maj.

Orarin që mund të vini për aplikim e rezervoni këtu: https://studycare.al/schedule/1

Për çdo student i cili aplikon nëpërmjet StudyCare, St Andrews College ofron një bursë automatike prej 20%.

 

 

Për çdo pyetje na kontaktoni: 

  • +355 67 40 39 139
  • +355 69 94 20 291
  • +355 67 65 38 411
  • +355 69 23 42 665

 

Na Kontaktoni

project-1

Xhojana Bardhollari

General Manager

project-1

Bora Bllama

Student Consultant

project-1

Amanda Hoxha

Student Consultant

project-1

Sindi Taçe

Student Consultant

Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana