January Intake!

Aplikimet për Janar 2021 kanë filluar dhe shkollat do ti presin studentët në kampuse!
Për shkak të shtyrjes së studimeve për shumë studentë që aplikuan për vitin shkollor Shtator 2020, ka një fluks të studentëve që aplikojnë për Janar 2021, ndaj dhe numri i vendeve të lira në universitete do jetë i kufizuar. Nxitoni të siguroni vendin tuaj!
Për të filluar aplikimin ju duhet lista e notave të 3 viteve dhe pasaporta dhe ne merremi me të gjitha procedurat, falas!

Share:

Regjistrohu

Duke klikuar mbi butonin "Regjistrohu" ju bini dakord me kushtet tona të përdorimit të dhënave. Për më shumë informacioni shikoni politikat e privatësisë.


Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana