Loading...

shape shape shape shape
icon

Congratulations

Your admission completed!

icon

720

Assisted Student

About Us

About Us

Who we are?

We are a consulting and services agency, focused on Albanian students and pupils who want and choose to study abroad. For a year located in Tirana, our office is the subsidiary of a network of consulting offices consolidated for 10 years now in countries such as Azerbaijan, Ukraine, Georgia and Kazakhstan. With a clear and inspiring goal, StudyCare is determined to make every step easier for all Albanian students, whose goal is to study and create an academic career in the most developed countries of the world.

Why us?

  • 10 years of experience in the education industry and detailed knowledge of education systems in the countries we represent.
  • With a dedicated staff in providing any relevant information to all students.
  • Partnerships with over 200 universities and colleges which offer an excellent academic background.
  • Continuous support during studies until graduation of students.
  • Our services are all free.

Best Universities

Some of the institutions we have contracted with

event

Our Events

Join our upcoming events

5 March 2022

12:00 - 17:00

The Plaza Tirana

STUDY ABROAD SATURDAY

9 December 2021

18:00 - 20:00

The Plaza Tirana

Alketa Vejsiu x StudyCare

4 November 2021

Our Services

See what we offer you

icon

Academic assistance

Academic assistance during application. Application which is performed by our staff. Each student is updated on everything that happens with the application.

icon

Application Procedure

Academic consulting, where every student is informed about the universities, is shown the best opportunities and the most valuable programs for him.

icon

Visa application

Assistance in the visa process. The application is performed by our agents in the presence of the student and every step of the process is handled with professionalism.

Our Team

Our Expert Advisors

Our Customers

Testimonials

Listen to the experiences of our students who have had their education abroad experience in the best schools in the world through us.

I am currently studying at University of Brighton in the UK thanks to StudyCare team. The strongest virtue of StudyCare staff is the responsibility that they have for every student that they deal with. I thank StudyCare for providing the right information and for making my dreams come true by studying in one of the best universities in the UK. 

Anxhela Shaholli

Anxhela Shaholli

United Kingdom / University of Brighton
quote

I just started my Architecture Bachelor at University of Illinois at Chicago.
I am very happy I chose StudyCare to help me through this journey by providing all the necessary support I needed.

Orkidea Kraja

Orkidea Kraja

Chicago / University of Illniois at Chicago
quote

In my opinion NABA is a wonderful university!
It's full of diverse people from all over the world, each with amazing talents and full of passion for art. Everyone is really open minded and friendly, making NABA a place where you can truly be yourself and find great people to spend these years with.

Endi Gjermeni

Endi Gjermeni

Italy / NABA Milano
quote

Unë dua të shpreh vlerësimin tim dhe sinqerisht ju falënderoj për shërbimin që më ofruat. Momentalisht studioj në Northeastern University dhe kjo është rezultat i ndihmës tuaj. Ju jam mirënjohës. Duhet të përmendet se cilësia e shërbimit është shumë e lartë, unë padyshim do t'i rekomandoja të gjithëve të vizitojnë agjensinë StudyCare, sepse jam i sigurt që nuk do të mbeten të zhgënjyer.

Artemisa Brahaj

Artemisa Brahaj

SHBA / Northeastern University
quote

Unë kisha për të bërë një zgjedhje midis dy programeve Masters të veçantë. Tek StudyCare, më dhanë informacion të plotë rreth universiteteve të ndryshme dhe programeve universitare. Dëshiroj të falënderoj ekipin e tyre të kualifikuar për ndihmën. Ju rekomandoj që të ndiqni StudyCare për këshillim, për të siguruar informacion mbi universitetet udhëheqëse në botë.

Klajdi Malaj

Klajdi Malaj

Mbretëri E Bashkuar / Birkbeck University
quote

Nje falenderim i vecante per StudyCare per konsulencen e ofruar per te zgjedhur rrugen e duhur e te ardhmes time. Fale ndihmes se tyre arrita te zgjedh nje universitet fantastik sic eshte LSU. Nese vertet deshironi te studioni jashte vendit ju sugjeroj te konsultoheni pa pagese nga stafi i mrekullueshem i StudyCare qe kryen nje pune ne menyre krejtesisht profesionale.

Juna .

Juna .

SHBA / Louisiana State University
quote

Unë kisha për të bërë një zgjedhje midis dy programeve Masters të veçantë. Tek StudyCare, më dhanë informacion të plotë rreth universiteteve të ndryshme dhe programeve universitare. Dëshiroj të falënderoj ekipin e tyre të kualifikuar për ndihmën. Ju rekomandoj që të ndiqni StudyCare për këshillim, për të siguruar informacion mbi universitetet udhëheqëse në botë.

Julian .

Julian .

Mbretëri E Bashkuar / London South Bank University
quote

Fillimisht isha shumë i qartë se çfarë programi do të studioja gjatë Masterit por se ku, ishte akoma mister për mua. Një nga gjërat që vlerësoj më shumë nga StudyCare është konsulenca e tyre mbi cili ishte universiteti i duhur për mua dhe për të ardhmen time. I gjithë aplikimi shkoi më mirë se çe prisja dhe tashmë studioj në Londër dhe falë parapërgatitjes se çfare ambienti më priste, gjithçka po shkon si duhet.

Bledar .

Bledar .

Mbretëri E Bashkuar / London South Bank University
quote

Dua të falenderoj StudyCare për durimin dhe fleksibilitetin në zgjidhjen e situatës time personale. Unë isha e pasigurt në vendimin tim për rrugëtimin që duhet të merrja me studimin post-Bachelor. Falë ndihmës të StudyCare arrita të bëj zgjedhjen e duhur pa humbur kohë. Pasi u qartësova për mundësitë që më ofroheshin, zgjedhja ishte shumë e lehtë.

Sara Guda

Sara Guda

SHBA / Northeastern University
quote

Our Blog

Blog & News

bg

Contact us for all your questions