Loading...

shape shape shape shape
icon

Përgëzime

Aplikimi juaj ka përfunduar!

icon

720

Student të asistuar

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Kush jemi ne?

Ne jemi një agjensi konsulence dhe shërbimesh, e fokusuar te studentët dhe nxënësit shqiptarë të cilët deshirojnë dhe zgjedhin të studiojnë jashtë vendit. Prej një viti të vendosur në Tirane, zyra jonë është filiali i një rrjeti zyrash konsulence të konsoliduara prej 10 vjetësh tashmë në vende si Azer-baixhani, Ukraina, Gjeorgjia dhe Kazakistani. Me një objektiv të qartë dhe frymëzues, StudyCare është e vendosur të beje më të lehtë çdo hap për të gjithë studentët shqiptarë, qëllimi i të cilëve është të studiojnë dhe të krijojnë një karrierë akademike në vendet më të zhvilluara të botës.

PËRSE NE

  • Eksperiencë 10-vjecare në industrinë e edukimit dhe njohje të detajuar të sistemeve të arsimit në vendet që përfaqesojmë.
  • Me një staf të përkushtuar në sigurimin e çdo informacioni të rëndësishëm për të gjithë studentët.
  • Partneritete me mbi 200 universitete dhe kolegje të cilat ofrojnë një përgatitje akademike të shkëlqyer.
  • Suport i vazhdueshëm gjatë studimeve e deri në diplomimin e studentëve.
  • Shërbimet tona janë të gjitha falas.

Universitetet më të mira

Disa nga institucionet tona partnere

event

Eventet tona

Bashkohuni në eventet tona të ardhshme

5 mars 2022

12:00 - 17:00

The Plaza Tirana

STUDY ABROAD SATURDAY

9 dhjetor 2021

18:00 - 20:00

The Plaza Tirana

Alketa Vejsiu x StudyCare

4 nëntor 2021

Shërbimet tona

Shërbimet tona

icon

Asistencë akademike

Asistencë akademike gjatë aplikimit. Aplikim i cili kryhet nga stafi ynë. Çdo student përditësohet mbi çdo gjë që ndodh me aplikimin.

icon

Procedura e Aplikimit

Konsulenca akademike, ku çdo studenti i bëhen të ditur universitetet, i shfaqen mundësitë më të mira dhe programet më të vlefshme për të.

icon

Aplikim Vize

Asistence në procesin e vizës. Aplikimi kryhet nga agjentët tanë në praninë e studentit dhe çdo hap i procesit trajtohet me profesionalizëm.

Ekipi ynë

Këshilltarët tanë ekspertë

Studentët Tanë

Dëshmitë

Lexoni eksperiencat e studentëve tanë që janë pranuar në universitetet më të mira jashtë nëpërmjet StudyCare.

Momentalisht jam duke studiuar tek University of Brighton në UK. Falë ndihmës se4 agjensisë StudyCare unë jam sot këtu. Pika më e fortë e ksaj agjensie është përpikmëria dhe përgjegjësia që çdo gjë të shkojë siç duhet dhe në kohë. Falenderoj për çdo informacion që kjo agjensi më ka mundësuar për të realizuar ëndrrën tuaj.

Anxhela Shaholli

Anxhela Shaholli

United Kingdom / University of Brighton
quote

Sapo kam filluar studimet Bachelor tek University of Illniois at Chicago në degën e Arkitekturës. 

Jam shumë e lutmur që zgjodha StudyCare për të më udhëzuar në këtë rrugëtim!
Prej tyre mora orientimin e duhur dhe mbështetje gjatë të gjithë procesit të aplikimit.

Orkidea Kraja

Orkidea Kraja

Chicago / University of Illniois at Chicago
quote

In my opinion NABA is a wonderful university!
It's full of diverse people from all over the world, each with amazing talents and full of passion for art. Everyone is really open minded and friendly, making NABA a place where you can truly be yourself and find great people to spend these years with.

Endi Gjermeni

Endi Gjermeni

Itali / NABA Milano
quote

Unë dua të shpreh vlerësimin tim dhe sinqerisht ju falënderoj për shërbimin që më ofruat. Momentalisht studioj në Northeastern University dhe kjo është rezultat i ndihmës tuaj. Ju jam mirënjohës. Duhet të përmendet se cilësia e shërbimit është shumë e lartë, unë padyshim do t'i rekomandoja të gjithëve të vizitojnë agjensinë StudyCare, sepse jam i sigurt që nuk do të mbeten të zhgënjyer.

Artemisa Brahaj

Artemisa Brahaj

SHBA / Northeastern University
quote

Unë kisha për të bërë një zgjedhje midis dy programeve Masters të veçantë. Tek StudyCare, më dhanë informacion të plotë rreth universiteteve të ndryshme dhe programeve universitare. Dëshiroj të falënderoj ekipin e tyre të kualifikuar për ndihmën. Ju rekomandoj që të ndiqni StudyCare për këshillim, për të siguruar informacion mbi universitetet udhëheqëse në botë.

Klajdi Malaj

Klajdi Malaj

Mbretëri E Bashkuar / Birkbeck University
quote

Nje falenderim i vecante per StudyCare per konsulencen e ofruar per te zgjedhur rrugen e duhur e te ardhmes time. Fale ndihmes se tyre arrita te zgjedh nje universitet fantastik sic eshte LSU. Nese vertet deshironi te studioni jashte vendit ju sugjeroj te konsultoheni pa pagese nga stafi i mrekullueshem i StudyCare qe kryen nje pune ne menyre krejtesisht profesionale.

Juna .

Juna .

SHBA / Louisiana State University
quote

Unë kisha për të bërë një zgjedhje midis dy programeve Masters të veçantë. Tek StudyCare, më dhanë informacion të plotë rreth universiteteve të ndryshme dhe programeve universitare. Dëshiroj të falënderoj ekipin e tyre të kualifikuar për ndihmën. Ju rekomandoj që të ndiqni StudyCare për këshillim, për të siguruar informacion mbi universitetet udhëheqëse në botë.

Julian .

Julian .

Mbretëri E Bashkuar / London South Bank University
quote

Fillimisht isha shumë i qartë se çfarë programi do të studioja gjatë Masterit por se ku, ishte akoma mister për mua. Një nga gjërat që vlerësoj më shumë nga StudyCare është konsulenca e tyre mbi cili ishte universiteti i duhur për mua dhe për të ardhmen time. I gjithë aplikimi shkoi më mirë se çe prisja dhe tashmë studioj në Londër dhe falë parapërgatitjes se çfare ambienti më priste, gjithçka po shkon si duhet.

Bledar .

Bledar .

Mbretëri E Bashkuar / London South Bank University
quote

Dua të falenderoj StudyCare për durimin dhe fleksibilitetin në zgjidhjen e situatës time personale. Unë isha e pasigurt në vendimin tim për rrugëtimin që duhet të merrja me studimin post-Bachelor. Falë ndihmës të StudyCare arrita të bëj zgjedhjen e duhur pa humbur kohë. Pasi u qartësova për mundësitë që më ofroheshin, zgjedhja ishte shumë e lehtë.

Sara Guda

Sara Guda

SHBA / Northeastern University
quote

Blogu ynë

Blog & Lajme

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja