Loading...

shape shape shape shape

Bellerbys College

Bellerbys College

Rreth këtij institucioni

Bellerbys College

Bellerbys College

Me kampuse ne London, Cambridge dhe Brighton, Bellerbys College eshte nje nga institucionet me mikepritese ndaj studenteve te huaj. Nepermjet ketij kolegji keni mundesine te studioni ne Top 50 universitetet me te mira te Anglise. Aty do te mund te gjeni programe studimi qe i pershtaten qellimeve tuaja per te ardhmen e tashme i gjithe aplikimi dhe pranimi behet shume me i thjeshte nepermjet StudyCare.

  • Kampuse te medha dhe te reja me mundesi akomodimi ne kampus dhe me nje variatet programesh studimi.
  • Vetem 20 min ne kembe larg qendrave te qyteteve dhe 10 min me autobus cka e ben gjithcka me te lehte per nxenesit.
  • Kampuset perfshijne Art Rooms, Laboratore Shkencash, Media Suite e gjithcka nje nxenesi i nevojitet per te qene i suksesshem.

Studioni programe te ndryshme si:

  1. A Levels
  2. GSCE
  3. Pre- Foundation
  4. Foundation
  5. Summer Courses

"Menyra me e mire per te kuptuar nje teme eshte duke e diskutuar ate. Mesuesja ime e politikes gjithmone qendron me mua pas mesimi duke dhene materialet e nevojshme per te studiuar dhe duke sugjeruar cdo gje qe mund te me ndihmoje mua per tu pergatitur sa me shume."-Alina nga Ukraina

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja