Loading...

shape shape shape shape

University of Westminster

University of Westminster

Rreth këtij institucioni

University of Westminster

Filloni karrieren tuaj ne nje nga universitetet me lidhjet me te mira komerciale me kompani te njohura globalisht ne Londer. Universiteti i Westminster eshte vertet kozmopolitan, me studente nga mbi 170 vende te botes, dhe nje vendodhje perfekte ne qender te Londres.

Ky universitet rankohet si:

 • Top 25 ne UK per nga efektiviteti i mesidhenies.
 • Top 10 e universiteteve internacionale ne UK.
 • 90% e research-it vleresohet si "e njohur internacionalisht".

Aty mund te studioni programe si:

 • Accounting
 • Architectural Technology
 • Business Management
 • Computer Science
 • Creative Writing 
 • Fashion and Textiles 
 • International Law
 • Politics
 • Psychology etj.

Universiteti i Westminster me pelqeu qe ne momentin qe arrita ne Diten e Hapjes. Atmosfera ishte shume e ngrohte dhe mikpritese, dhe ne te njejten kohe shume intelektuale. - Tomi nga Shqiperia.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja