Loading...

shape shape shape shape

STUDY ABROAD SATURDAY

The Plaza Tirana

Vendndodhja e eventit

5 mars 2022

Data e eventit

12:00

Koha e eventit

17:00

Koha e përfundimit të eventit
STUDY ABROAD SATURDAY

Kush duhet të marrë pjesë në “Study Abroad Saturday”?

 • PRINDËRIT TË CILËT INTERESOHEN TË DËRGOJNË FËMIJËT E TYRE ME STUDIME JASHTË. (KOLEGJ, UNIVERSITET, KURSE TË SHKURTRA, ETJ)

 • MATURANTËT SI DHE STUDENËT E UNIVERSITETIT TË CILËT KËRKOJNË MË SHUMË INFORMACION MBI OPSIONET E STUDIMIT JASHTË VENDIT.

 • TË GJITHË ATA QË INTERESOHEN TË INFORMOHEN MBI PROCESIN E APLIKIMIT SI DHE ÇDO GJË TJETËR QË I DUHET PËR TË STUDIUAR JASHTË VENDIT

 

Pse duhet të merrni pjesë në “Study Abroad Saturday”?

 • NË KËTË EVENT DO TË MARRIN PJESË MBI 30 INSTITUTE INTERNACIONALE NGA SHBA, MBRETËRIA E BASHKUAR, EUROPA, ETJ. JU DO TË KENI MUNDËSINË TË BISEDONI ME PËRFAQËSUESIT E KËTYRE INSTITUTEVE DHE TË MERRNI PËRGJIGJEN E ÇDO PYETJE QË MUND TË KENI.

 • NË PANAIR JU MUND TË APLIKONI NË ÇAST NË TË GJITHË UNIVERSITETET DHE KOLEGJET PJESËMARRËS NË SEKSIONIN “APPLY NOW”.

 • NË EVENT DO TË JETË DHE STAFI I STUDYCARE ME TË CILËT MUND TË KONSULTOHENI NË ÇAST, POR GJITHASHTU EDHE T'JU NDIHMOJË PËR ÇDO PAQARTËSI.

 

Universitete në Shtetet e Bashkuara të Amerikës:

 • Pace University
 • University of Connecticut
 • Arizona State University
 • Illinois Institute of Technology
 • Gonzaga University
 • American University
 • University of Utah
 • Cleveland State University
 • Auburn University
 • University of Massachusetts Boston
 • Adelphi University
 • Florida International University
 • University of Dayton
 • University of Illinois at Chicago
 • University of South Carolina
 • Louisiana State University
 • University of Central Florida
 • University of Mississippi
 • University of Kansas
 • University of the Pacific 

 

Universitete në Britaninë e Madhe:

 • Bournemouth University
 • City, University of London
 • Cranfield University
 • Nottingham Trent University
 • Queen Mary University of London
 • University of Birmingham
 • University of Brighton
 • University of Bristol
 • University of Essex
 • University of Glasgow
 • University of Liverpool
 • University of Nottingham
 • University of Westminster
 • University of York
 • UWE Bristol
 • Bangor University
 • University of Greenwich
 • De Montfort University
 • University of Dundee

 

Universitete në Europë:

 • EU Business School
 • Jacobs University
 • Lund University
 • Amsterdam University of Applied Sciences
 • University of Amsterdam

 

Kolegje:

 • CATS Colleges

 • St Andrews College

 

 

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja