Loading...

shape shape shape shape

Brunel University

Brunel University

Rreth këtij institucioni

Brunel University

Brunel University London është një universitet privat i kërkimit në Uxbridge, Londër.

Universiteti Brunel është tani në 20 më të fokusuarit në njohuri gjithëpërfshirëse ndërkombëtarisht në botë, sipas Times Higher Education World University Rankings' 2023.

Universiteti i mirëpret studentë nga më shumë se 130 vende, duke krijuar një komunitet të larmishëm ndërkombëtar.

Brunel ka tre kolegje akademike:

  • Kolegji i Inxhinierisë, Dizajnit dhe Shkencave Fizike
  • Kolegji i Biznesit, Arteve dhe Shkencave Shoqërore
  • Kolegji i Shëndetit dhe Shkencave të Jetës


Të dhënat e fillimit janë në Janar dhe Shtator.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja