Loading...

shape shape shape shape

University of Nottingham

University of Nottingham

Rreth këtij institucioni

University of Nottingham

University of Nottingham eshte nje nga me te rankuarit ne UK, pjese e grupit elitar Russell Group. Me nje komunitet te madh e vibrant studentesh internacionale nga rret 150 shtete dhe nje kampus kryesor me siperfaqje te madhe, universiteti i Nottingham eshte nje vend i jashtezakonshem per te studiuar.

Nder te tjera, University of Nottingham:

 • Rankohet ne Top 15 ne Uk dhe Top 100 ne bote.
 • International University dhe Sports University i vitit (2021).
 • "Gold Award" per mesimdhenie.
 • Kampus i vleresuar me cmime (nder me te bukurit ne UK).

Ne kete universitet do mund te studioni per dege te shumta Bachelor dhe Master ku mund te permendim:

 • Accounting and Finance 
 • Architecture 
 • Chemical Engineering 
 • Chemistry 
 • Civil Engineering 
 • Communication and Media Studies 
 • Electrical and Electronic Engineering 
 • Law 
 • Mechanical Engineering 
 • Pharmacy
 • Physics and Astronomy 
 • Psychology

University of Nottingham ofron nje mjedis mesimor piktoresk, shume aktivitete jashteshkollore, dhe nje numer te madh organizmash studentore. Gjithashtu kampusi eshte shume i bukur dhe shume prane qendres se qytetit - Tiffany nga Malajzia 

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja