Loading...

shape shape shape shape

Meet the Representative of Top US Universities

StudyCare

Vendndodhja e eventit

20 mars 2023

Data e eventit

17:00

Koha e eventit

19:00

Koha e përfundimit të eventit
Meet the Representative of Top US Universities

Ejani dhe takoni përfaqësuesin e 30+ universiteteve Amerikane nga më të njohurit si: Florida International University, John Hopkins University, Adelphi University, LSU, University of Jacksonville etj.
Takimi do të jetë informues për të gjithë studentët dhe prinderit e interesuar mbi studimet ne SHBA.
Zt. Tim do t'ju informojë mbi universitetin e duhur për ju, procesin e aplikimit, bursat e mundëshme si dhe procesin e vizes.

Ju mirëpresim!
StudyCare team

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja