Loading...

shape shape shape shape

University of York

University of York

Rreth këtij institucioni

Universiteti i York-ut është një universitet prestigjioz, me intensitet kërkimor të Russell Group, i njohur për përsosmërinë e tij akademike dhe kërkimore. Qasja e tij dalluese ndaj mësimdhënies dhe të nxënit i sfidon studentët të mendojnë në mënyrë të pavarur dhe i inkurajon ata të rriten dhe të shkëlqejnë në një mjedis mbështetës.

  • Universiteti i York-ut është një nga universitetet kryesor në Mbretërinë e Bashkuar për përsosmëri akademike.
  • Renditet në vendin e 151-të të universiteteve botërore QS 2022 
  • Ka gjashtë lëndë në Top 50 lëndët më të mira në renditjen e universiteteve botërore QS sipas lëndëve 20022.
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja