Loading...

shape shape shape shape

About Us

icon

Congratulations

Your admission completed!

icon

720

Assisted Student

About Us

About Us

Who we are?

We are a consulting and services agency, focused on Albanian students and pupils who want and choose to study abroad. For a year located in Tirana, our office is the subsidiary of a network of consulting offices consolidated for 10 years now in countries such as Azerbaijan, Ukraine, Georgia and Kazakhstan. With a clear and inspiring goal, StudyCare is determined to make every step easier for all Albanian students, whose goal is to study and create an academic career in the most developed countries of the world.

Why us?

  • 10 years of experience in the education industry and detailed knowledge of education systems in the countries we represent.
  • With a dedicated staff in providing any relevant information to all students.
  • Partnerships with over 200 universities and colleges which offer an excellent academic background.
  • Continuous support during studies until graduation of students.
  • Our services are all free.
event

Our Events

Join our upcoming events

5 March 2022

12:00 - 17:00

The Plaza Tirana

STUDY ABROAD SATURDAY

9 December 2021

18:00 - 20:00

The Plaza Tirana

Alketa Vejsiu x StudyCare

4 November 2021

Our Customers

Testimonials

Listen to the experiences of our students who have had their education abroad experience in the best schools in the world through us.

Jam teper falenderuese ndaj StudyCare vecanerisht Amanades e cila ka bere nje pune te palodhur dhe me perkushtim gjate gjithe ketij rrugetimi te suksesshem!

Amela Elezi

Amela Elezi

UK / Stafford House
quote

Unë dua të shpreh vlerësimin tim dhe sinqerisht ju falënderoj për shërbimin që më ofruat. Momentalisht studioj në Northeastern University dhe kjo është rezultat i ndihmës tuaj. Ju jam mirënjohës. Duhet të përmendet se cilësia e shërbimit është shumë e lartë, unë padyshim do t'i rekomandoja të gjithëve të vizitojnë agjensinë StudyCare, sepse jam i sigurt që nuk do të mbeten të zhgënjyer.

Artemisa .

Artemisa .

SHBA / Northeastern University
quote

Unë kisha për të bërë një zgjedhje midis dy programeve Masters të veçantë. Tek StudyCare, më dhanë informacion të plotë rreth universiteteve të ndryshme dhe programeve universitare. Dëshiroj të falënderoj ekipin e tyre të kualifikuar për ndihmën. Ju rekomandoj që të ndiqni StudyCare për këshillim, për të siguruar informacion mbi universitetet udhëheqëse në botë.

Klajdi .

Klajdi .

Mbretëri E Bashkuar / Birkbeck University
quote

Nje falenderim i vecante per StudyCare per konsulencen e ofruar per te zgjedhur rrugen e duhur e te ardhmes time. Fale ndihmes se tyre arrita te zgjedh nje universitet fantastik sic eshte LSU. Nese vertet deshironi te studioni jashte vendit ju sugjeroj te konsultoheni pa pagese nga stafi i mrekullueshem i StudyCare qe kryen nje pune ne menyre krejtesisht profesionale.

Juna .

Juna .

SHBA / Louisiana State University
quote

Sapo kam filluar studimet Bachelor në University of Illinois at Chicago për arkitekturë. Jam shumë e lumtur që zgjodha StudyCare për të më udhëzuar në këtë hap kaq të rëndësishëm të jetës, pasi prej tyre mora orientimin e duhur dhe mbështetje gjatë gjithë procesit të aplikimit.

Orkidea .

Orkidea .

SHBA / University of Illinois at Chicago
quote

Unë kisha për të bërë një zgjedhje midis dy programeve Masters të veçantë. Tek StudyCare, më dhanë informacion të plotë rreth universiteteve të ndryshme dhe programeve universitare. Dëshiroj të falënderoj ekipin e tyre të kualifikuar për ndihmën. Ju rekomandoj që të ndiqni StudyCare për këshillim, për të siguruar informacion mbi universitetet udhëheqëse në botë.

Julian .

Julian .

Mbretëri E Bashkuar / London South Bank University
quote

Fillimisht isha shumë i qartë se çfarë programi do të studioja gjatë Masterit por se ku, ishte akoma mister për mua. Një nga gjërat që vlerësoj më shumë nga StudyCare është konsulenca e tyre mbi cili ishte universiteti i duhur për mua dhe për të ardhmen time. I gjithë aplikimi shkoi më mirë se çe prisja dhe tashmë studioj në Londër dhe falë parapërgatitjes se çfare ambienti më priste, gjithçka po shkon si duhet.

Bledar .

Bledar .

Mbretëri E Bashkuar / London South Bank University
quote

Dua të falenderoj StudyCare për durimin dhe fleksibilitetin në zgjidhjen e situatës time personale. Unë isha e pasigurt në vendimin tim për rrugëtimin që duhet të merrja me studimin post-Bachelor. Falë ndihmës të StudyCare arrita të bëj zgjedhjen e duhur pa humbur kohë. Pasi u qartësova për mundësitë që më ofroheshin, zgjedhja ishte shumë e lehtë.

Sara .

Sara .

SHBA / Northeastern University
quote

Our Blog

Blog & News

bg

Contact us for all your questions