Loading...

shape shape shape shape

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

About This Institution

HZ University of Applied Sciences

HZ ka rreth 4,900 studentë të ndarë gjatë katër viteve të studimit dhe 23 programe të diplomës bachelor, tetë prej të cilëve mësohen në anglisht. Rreth 500 studentë vijnë nga jashtë Hollandës, kështu që kenë një përzierje të madhe të studentëve holandezë dhe ndërkombëtarë.

Universiteti i HZ me kampus në Vlissingen mundëson programe të përkryera akademike me klasa të vogla. Mësuesit dhe stafi i kushtojnë vëmendje të madhe studentëve.

 

Si një universitet i shkencave të aplikuara HZ është i pozicionuar si ekspertë të Ujit dhe Tokës, Turizmit dhe Biznesit, Industrisë dhe Logjistikës.

Disa nga programet në Anglisht të ofruara nga HZ janë:

  • Chemistry
  • Civil Engineering
  • Industrial Engineering and Management
  • International Business
  • Logistics Engineering
  • Tourism Management
  • etj.
bg

Contact us for all your questions