Loading...

shape shape shape shape

Long Island University

Long Island University

About This Institution

Long Island University

Long Island University 

Me nje vendndodhje te favorshme per terheqjen e studenteve te huaj dhe vendas dhe per ofrimin e shume mundesive pas diplomimit, ky universitet i qendron fort marredhenieve qe ka krijuar me kompanite e medha qe operojne ne New York. Me dy kampuse studimi nje ne Brooklyn, New York dhe nje ne Brookville, New York, te gjithe studentet kane mundesine e perzgjedhjes se ku deshirojne te studiojne dhe ku duan te ndertojne te ardhmen e tyre.

  • I cilesuar ne "Payscale.com" si nje nga 10 universitetet qe prodhojne alumni te cilet e bejne boten nje vend me te mire.
  • Programi i studimit mbi "Speech-Language Pathology" renditet ne vend te 8 ne rang kombetar duke e kthyer kete program ne Long Island University nje nga me te kerkuarit nga studentet vendas.
  • I renditur si Best School for Health Professional Majors nga "Payscale.com", Long Island University eshte nder universitetet me te perfolura ne rang.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Kam takuar aq shume Sportista profesionista, kam ndjekur aq shume evente ku mund te krijoja nje rrjet njohjesh dhe me kryesorja kam krijuar nje CV te forte per cfaredolloj gjeje me pret ne te ardhmen. Te gjitha keto i kam arritur duke qene pjese e Klubit te Menaxhimit dhe e gjitha fale Long Island University."-Melinda nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes

bg

Contact us for all your questions