Loading...

shape shape shape shape

Roosevelt University

 Roosevelt University

About This Institution

Roosevelt University

Roosevelt University

I vendosur ne Chicago, Roosevelt University nuk ngurron te shfrytezoje cdo oportunitet akademik, social, ekonomik dhe kulturor qe ky qytet ka per te dhene. Duke shfrytezuar vendndodhjen ne nje nga Big Markets ne SHBA, Roosevelt University pranon gjate ketij viti me shume studente te huaj se asnjehere me pare dhe tashme pranon Direct Entry te gjithe studentet shqiptar qe zgjedhin te aplikojne nepermjet StudyCare.

  • I renditur ne Top 100 Universitetet me te mira ne rang kombetar ne USA sipas "U.S. News & World Report", ky universitetet eshte nder te preferuarit e studenteve vendas dhe te huaj.
  • I lidhur me nje mori kompanish te cilat operojne ne Chicago qe jane gjithmone te gatshme te punesojne studente te diplomuar nga Roosevelt University.
  • I organizuar ne klube studentore te ndryshme, ky universitetet, perpiqet ne cdo moment te perfshije te gjithe studentet ne jeten studentore aktive dhe kerkimore te universitetit.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Cdo student ketu ka nje background ndryshe nga te tjeret dhe jo vetem studentet internacional. Fillova te komunikoj me njerezit dhe te gjithe kane eksperienca jete te ndryshme. Me beri shume pershtypje sesa shume mund te lidhesh me njerezit dhe e gjitha fale Roosevelt University."-Iaroslav nga Ukraina

 
bg

Contact us for all your questions