Loading...

shape shape shape shape

Seminar: EU Business School Q&A

23 March 2021

Event Date

17:00

Event Time

18:00

Event End Time
Seminar: EU Business School Q&A

EU Business School është një universitet i fokusuar tek programet e biznesit, që ka mision të përgatisë studentët e tij për tu bërë pjesë e arenës së biznesit global dhe për ta përmirësuar atë.

EU ka kampuse në:
Barcelonë
Gjenevë
Montreux
Mynih                                                                                         
 dhe ofron programe si:

Business Administration
International Relations
Marketing
Leisure & Tourism Management
Digital Business, Design & Innovation etj.

Në datën 23 Mars Znj. Katja Misimovic do të mbajë një seminar online Q&A, ku do ti përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja rreth këtij universiteti, programet, tarifat dhe bursat, procesin e aplikimit si dhe akomodimin.

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Për çdo pyetje na kontaktoni.

+355674039139

info@studycare.al

Event Location

{"lat":"","long":""}
bg

Contact us for all your questions