Loading...

shape shape shape shape

University of Vermont

University of Vermont

About This Institution

University of Vermont

University of Vermont

Me vendndodhje ne kufi me Kanadane, University of Vermont eshte i favorizuar dhe ka shfrytezuar ne menyre te jashtezakonshme mundesine qe i jepet per te krijuar marredhenie te mira me kompani qe operojne ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes porsi dhe me kompanite ne Kanada. Nje nga universitetet me te mira per te gjithe studentet te cilet nuk deshirojne shume shperqendrime nga qyteti dhe qe duan te fokusohen vetem ne studime. 

  • I renditur ne Top 100 ne rang kombetar ne USA sipas "U.S. News & World Report".
  • I renditur ne Top 65 mes Research Universities, ky universitet ofron nje platforme te suksesshme kerkimesh shkencore.
  • #40 ne renditjen e Universiteteve nga ku te diplomuarit kane pagat me te larta ne USA sipas "BusinessWeek.com".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Matematike
  4. Fizike 
  5. Farmaci
  6. Biologji
  7. Etj.

"Me pelqen shume ambjenti dhe moti ne qytetin ku eshte universiteti. Nuk eshte shume ne zone urbane por eshte ambjenti perfekt per nje student qe te studioje. Ka nje vendndodhje te favorshme dhe une e pelqej shume natyren."-Myat nga Mianmar.

bg

Contact us for all your questions