Loading...

shape shape shape shape

Western Washington University

Western Washington University

About This Institution

Western Washington University

Western Washington University

I vendosur ne shtetin e Washington, ky universitet eshte vetem nje nga 6 universitetet qe operojne ne kete shtet dhe nje nga te paktet shteteror. Me nje politike komplet te rinovuar persa i perket qasjes ndaj studenteve te huaj, ky universitet pranon kete sezon akademik me shume studente internacional se asnjehere.

  • Me akreditime nga institucionet kryesore ne USA si: NCCU, NASM, ASHA, etj, gje qe e ben kete universitet te ofroje pothuajse te gjitha programet e studimit pa bere ndryshim mes studenteve te huaj dhe atyre vendas.
  • Me programin mbi Philosophy, Politics and Economics me te ndjekur e te kerkuar nga studentet vendas per ngjashmerite pothuajse identike me te njejtin program qe ofrohet ne Oxford University.
  • Western Washington University renditet nga e famshmja "US News" si universiteti #1 ne rajonin e Pacific Northwest, nje tjeter indicje qe profesionalizmi akademik i ketij universiteti eshte nder me te miret ne rang kombetar dhe eventualisht ne rang nderkombetar.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Nje nga vendet e mia te preferuara per te studiuar ose per te kaluar kohe me miqte e mi eshte dhe Viking Union cafe. Nuk ka asgje me te mire se nje vend komod ku mund te shpenzosh kohe te vlefshme duke studiuar. Ky vend me ka bere te ndihem ne shtepi fale mikpritjes se njerzve e cdo gjeje tjeter qe me rrethon."-Tina nga Japonia

bg

Contact us for all your questions