Loading...

shape shape shape shape

Widener University

Widener University

About This Institution

Widener University

Widener University

I vendosur ne nje nga vendet me piktoreske te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, Widener University e ka shume te thjesht te rekrutoje studente si vendas ashtu dhe te huaj duke e bere shume me te lehte tashme aplikimin dhe pranimin per cdo student shqiptar. Me disa marreveshje me kompanite qe operojne ne Philadelphia, Widener University ka krijuar nje te ardhme te sigurt per cdo student qe diplomohet nga ky universitet.

  • Nje nga fakultetet me te vjeter te inxhinierise i cili eshte krijuar rreth 150 vjet me pare dhe vazhdon te krijoje histori suksesi.
  • Me nje nga fakultetet e biznesit me te mire ne bote e cila eshte pjese e 5% universiteteve te akredituar nga "AACSB"
  • Nje nga Top 20 programet me te mira per Hospitality Management me nje perqindje 100% te te diplomuareve te cilet punesohen pas diplomimi.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Mesova shume se si te shkruaj dhe te dalloj kush eshte nje pune e mire. Pershembull, mesova si te shkruaj dhe si te strukturoj nje ese ne menyren me te mire dhe se si ta bej me te forte ate. E gjitha kjo prej pedagoges Lake e cila me ka ndihmuar gjate gjithe kohes dhe me ka shtyre te jap me te miren time."Dasha nga Ukraina

bg

Contact us for all your questions